Crypto Giant Grayscale køber 12.320 Bitcoin på en dag, 13X sats for ny daglig levering, der kommer ind på markedet

Digital asset manager Grayscale tilføjede lige mere end 10.000 Bitcoin til sin portefølje på en enkelt dag, hvilket bragte det samlede antal BTC, som det besidder, til næsten 600.000.

Data fra kryptokurrency futures trading og informationsplatform Bybt afslører Grayscale holdt 576.650 Bitcoin den 21. december 2020. Beløbet steg til 588.970 en dag senere, en stigning på cirka 12.320.

Grayscales nylige køb svarer til en 13-dages levering af nymineret Bitcoin, da antallet af Bitcoin, der tilføjes dagligt til den samlede cirkulerende forsyning, er 900 eller $ 21 millioner. Til Bitcoins nuværende pris på $ 23.825 værdiansættes virksomhedens samlede BTC-beholdninger til godt 14 milliarder dollars i skrivende stund.

Grayscales seneste køb af verdens førende digitale aktiv er lidt over 290 millioner dollars værd.

Den ni-cifrede sum Gråskala, der netop er brugt til at købe BTC, er næsten 10 gange det gennemsnitlige beløb, som den digitale aktivforvalter brugte pr. Uge i årets første kvartal på flagskibskryptovaluta.

I et nylig CNBC-interview afslører Grayscale Investments ‚administrerende direktør, Michael Sonnenshein, at deres Bitcoin-køb er steget seks gange året over.

”På gråtoner er vores strømme sandsynligvis 6x højere end de var sidste år. Og de typer investorer, der sætter kapital i arbejde, er ulig nogen af ​​de investorer, vi nogensinde har set. Det er nogle af verdens største investorer, og de bevillinger, de foretager, er større, end vi nogensinde har set før. ”

Per Sonnenshein er det nuværende Bitcoin-tyremarked forskellig fra tyrkørslen i 2017.

”Jeg synes, dette er et helt andet scenarie, end vi var i 2017. Dengang brækkede Bitcoin ikke det psykologisk vigtige 20.000 dollar. Og det er virkelig ikke overraskende for os, at det har gjort i år. Der er virkelig et par vigtige faktorer i spil, der ikke var her i 2017-rallyet. Og det er investeringsbanker, der skriver forskning, der fremhæver Bitcoins overlegenhed over for guld. I fyre har set prominente investorer komme ud og støtte denne aktivklasse. Du har virksomheder, der tilføjer Bitcoin til deres balance. Dette er ikke faktorer i spil, som vi tidligere har set for dette aktiv. ”