Skip to main content

Welche Casinos mit Merkur Spiele bieten aktuell einen Bonuscode an?

Säilytysyhteisö Anchorage hakee peruskirjaa salausystävällisestä

Säilytysyhteisö Anchorage hakee peruskirjaa salausystävällisestä Yhdysvaltain pankkivalvontaviranomaisesta

Kryptovaluutta- ja pankkimaailma lähestyvät edelleen digitaalisen omaisuuden säilyttäjää Anchoragea, joka etsii kansallista peruskirjaa Yhdysvaltain valuutanvalvontatoimistolta.

Etelä-Dakotassa sijaitseva startupin luottamusyhtiöyksikkö on pyytänyt OCC: tä muuntamaan kansalliseksi pankiksi 9. marraskuuta päivätyn ilmoituksen mukaan, joka on lähetetty liittovaltion sääntelyviranomaisen verkkosivustolle.

Ilmoitus sisältää vain vähän yksityiskohtia, paitsi että Anchoragea edustaa asianajotoimiston Perkins Coien Dana Syracuse. Syracuse on entinen New Yorkin finanssiministeriön lakiasiainjohtaja ja auttoi virastoa laatimaan maamerkkiä BitLicense-asetuksen.

Tänä vuonna salausvaihdosta Krakenistä tuli ensimmäinen tällainen yritys, joka sai Yhdysvaltain pankkilisenssin, vaikkakin Wyomingilta peräisin olevan erikoisluvan (samanlainen kuin digitaalisen omaisuuden käynnistys Avanti). Jos sen hakemus hyväksytään, Anchorage olisi ensimmäinen salausyritys, joka saisi kansallisen pankin peruskirjan, sallien sen nimenomaisesti harjoittaa liiketoimintaa kaikissa 50 osavaltiossa.

Pankkitoiminta antaisi Anchoragelle selkeän oikeuden toimia institutionaalisten sijoittajien „pätevänä säilyttäjänä“ Securities and Exchange Commissionin (SEC) sääntöjen mukaisesti. Suurimmalla osalla salausyhtiöitä Yhdysvalloissa on luottamusyhtiölisenssejä, mutta SEC ilmoitti viime viikolla, että on epävarma, tekevätkö tällaiset valtion tasolla säännellyt ja pankkeja vähemmän tiukat yksiköt leikkauksen pätevinä säilyttäjinä.

Anchoragen hakemus tulee myös aikaan, jolloin sisällissodan jälkeen toiminut virasto OCC saattaa olla epätavallisen vastaanottavainen tällaisiin pyyntöihin

Toukokuusta lähtien toiminut valvoja Brian Brooks on Coinbase-pörssin entinen lakiasiainjohtaja ja on keskittynyt erityisesti selvittämään pankkien tietä salausmarkkinoille – niin paljon, että lainsäätäjät arvostelivat häntä äskettäin paljon aikaa tällä kapealla pandemian aikana.

Esimerkiksi Brooksin toimisto antoi kirjeen, joka selvitti kansallisten pankkien tietä yksityisten salausavainten suojaamiselle digitaalisten valuuttojen lompakoissa, joka on tähän asti ollut Anchoragen kaltaisten erikoistuneiden yritysten maakunta.

„Anchorage kannustaa viimeaikaiseen myönteiseen kehitykseen OCC: stä digitaalisen omaisuuden säilyttämistä koskevan sääntelyn selkeyden suhteen“, Anchoragen perustaja ja toimitusjohtaja Nathan McCauley sanoi Telegram-viestissä. „Olemme kiinnostuneita hankkimaan OCC-peruskirjan keinona palvella paremmin suurten pankkien uusia tarpeita, jotka haluavat integroida salauksen tuoda Bitcoinin ja muun digitaalisen omaisuuden edut asiakaskuntaansa.“